Támogatóink


Szeretnénk itt is megköszönni azoknak a cégeknek, magánszemélyeknek a segítségét, akik egyesületünk munkáját segítik pénz- vagy tárgyi adománnyal, társadalmi munkával, akciókkal, kedvezménnyel. Valamennyiüket itt nem soroljuk fel, és van olyan is, aki névtelen szeretne maradni.
Támogatóink sokfélék: találsz köztük egyszemélyes vagy családi vállalkozást, de multinacionális céget is; olyat, ahol a munkáltató igénye volt a segítségnyújtás, de olyat is, ahol a dolgozói kollektíva szervezte meg és nyújtja, nem esetenként csak, hanem kinyilvánított célként: folyamatosan.
Formabontás gyanánt támogatóinkat kértük meg, kedvcsinálónak másoknak, hogy írjanak magukról, és arról, milyen indíttatásból, miben, hogyan segítenek.

METAFRASI Kft.

2007-ben annak köszönhetően mertem belevágni az egyesület elindításába, hogy cégem biztosította ehhez az anyagi hátteret. A lelki indíttatást pedig az jelentette, hogy életem során csodálatos barátokat kaptam az állatok személyében: feltétlen szeretet nyújtó, odaadó társakat. Első kutyám hatéves koromtól huszonhárom »

Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.

A Morgan Stanley magyarországi képviseletének dolgozói önkéntes munkájukkal segítették egyesületünk munkáját: 5 alkalommal, alkalmanként 10-12 dolgozójuk jött társadalmi felelősségvállalási programjuk részeként - a cég ajándékaként felénk, munkaidőben, fizetett tevékenységként - kutyát sétáltatni hozzánk. A résztvevők annyira jól érezték magukat, hogy »

DPD Hungária Kft.

Meglepően kedves "alulról" szerveződött kezdeményezésként a DPD Hungária Kft. dolgozói rendszeresen segítik társadalmi munkával, tárgyi adományokkal egyesületünk munkáját.

Bárhol, bármikor!
Mint Európa egyik vezető csomagszállítója, a DPD első osztályú, belföldi és nemzetközi csomagszállítást kínál, köszönhetően egyedülálló, több, mint 40 »

Fort Kft.

2010.decemberében el kellett altatni 14 éves fehér puli kutyánkat, Benit. Ez önmagában is nagyon szomorú, hát még úgy, hogy ő életünk nagy eseményein vett részt. Végig kísérte gyerekeim születését és cseperedését, családi eseményeken mindig ott volt, és velünk dolgozott az »

Szabó Kinga

Első kutyámat, aki egy labrador-magyar vizsla keverék volt, és 15 éves koráig velem élt, még általános iskolai éveim alatt kaptam. Végigkísérte a felnötté vállásomat, a gyerekeim születését, de a saját lakásba költözést már nem élte meg, mert sajnos el kellett »

Salus

Cégünkben a Salus Kft-ben sokunknak van, volt vagy lesz háziállata. Fontosnak gondoltuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítséget nyújtsunk egy olyan szervezetnek, mely ugyanúgy elengedhetetlennek tartja a kedvencek megfelelő gondozását, mint mi magunk.

Az egyesületet termékeinkkel segítjük.

A SALUS Kft. »

Murvai Erzsébet - Tuti-Pari Kft.

Erzsikének mélyen hálásak vagyunk.
Azon túl, hogy támogatónk, az eltelt három év alatt a barátunk lett.
Erzsike az újpesti piacon zöldséges, a nagy csarnoképületben a helyhatóság épülete felé eső részen az első sorban, középtájon van a standja.
Érzéke van »

Újpesti Pizza King

Az Újpesti Pizza King fontosnak tartja a rászorulo/kobor állatok megsegítését, ezért reklámlehetőségeivel segít az "Állat és Ember" Á.V.E-nek, mint olyan szervezetnek, mely a rendelkezésére álló keretekből nem tud, és nem akar reklámra költeni. Örömmel segítünk, mert nekünk is sokunknak van »