Én csináltam neki!


Én csináltam neki!!! - hogy ne a macskádnak kelljen satut, kalapácsot ragadnia!

Sokszor egyszerűen szeretetből, kreativitásból, sokszor azonban anyagi kényszerből ollót, tűt, kalapácsot, vagy éppen fakanalat ragadunk, hogy házi kedvencünknek, barátunknak – legyen kutya, cica, rágcsáló, hal, vagy éppenséggel hüllő – ruhával, párnával, ágyikóval, házzal, kifutóval, a kényelmét szolgáló kütyüvel vagy valamilyen egészséges, és ismert tartalmú finomsággal kedveskedjünk.

Előfordul, hogy rögtön hatalmas a siker, előfordul, hogy rögösebb út vezet hozzá, többször módosítani kell!

Pályázatunk célja, hogy a bevált ötletekkel inspirációt, a hozzájuk adott elkészítési útmutatóval segítséget adjunk a többiek kezébe!

Bármivel nevezhetsz tehát! Nevezési díj: természetben, azaz minimum 50 példányban követhető leírást kell hoznod, melynek alapján „rajongóid”is elkészíthetik otthon a művedet.

Bírálati szempontok: nem indítunk külön kategóriákat. Együtt versenyez a kutyaház, a cicamászóka, az akváriummal kapcsolatos ügyes ötlet, ruha, jutifalat, saját készítésű hám, póráz… Amit értékelünk: az elkészült versenymű olcsón megvalósítható, lehetőleg újszerű, biztonságos, egészséges, a leírás pedig érthető és elegendő tájékoztatást adjon az elkészítéshez! Az esztétikum nem hátrány, de nem mindenek felett való. A versenymű – vagy nagyobb tárgy (bernáthegyi ház) esetén: fényképe – jelen kell, hogy legyen.

Az értékelést állatorvosok és a jelen lévő egyesületek képviselői végzik.
Az erre alkalmasak – helyezésüktől függetlenül – fényképpel, leírással, elkészítőjük nevével felkerülnek honlapunk Barkács-rovatába, és az első három helyezett díjat (érmet, oklevelet, egy-egy Brita viztisztító kancsót és meglepetést) kap ajándékba.

Jelentkezni helyben, azaz Állatok Világnapi Rendezvényünkön lehet: 2013. szeptember 28-án a Pestújhelyi Közösségi Házban (Bp. XV. ker. Szűcs István u. 45) 11.00-ig. Eredményhirdetés: a délután folyamán. Az előjelentkezést köszönettel vesszük, hogy a helyigényt felmérhessük!

Ha kérdésed van, a 06 70 223 64 76-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com címen kérdezhetsz!

Kíváncsian várjuk, mit alkottál!

Az „Állat és Ember” Á.V.E. csapata