Okosgazdi


Kedves Itt Olvasgató! Szereted az állatokat, és vélhetőleg van saját, ha itt olvasgatsz. Vagy tervezed, hogy legyen.
Kedvenced életminősége és életkilátásai miatt nagyon fontos, hogy OKOS GAZDI legyél, ezért régi barátainkkal, Dr. Nyomárkay Istvánnal és csapatával a VetPlus-szal úgy döntöttünk: segítünk ebben.
Átbeszéltük, mik azok a problémák, amikkel állatorvosként István és Barbi doktornő, és állatvédőként mi leggyakrabban találkozunk rossz gyakorlatként, tévhitként vagy éppen: ismerethiányként, és úgy döntöttünk: játékos formában felvesszük a harcot ezekkel. Játékként, mert valljuk be, úgy érdesebb, és reméljük, Te is szeretsz játszani. Két-háromhetente boncolgatunk majd egy-egy kérdést. Elsőként ismeretekkel bombázunk majd, utána pedig jöhet a tudáspróba, és a hibátlanul teljesítők közül kisorsolva egynek: a jutalom.

A tökéletes tesztek beküldői közül egyvalaki (pontosabban: a kutyája) a rendelő jóvoltából egy ingyenes szívféreg teszttel, az „Állat és Ember” Á.V.E. felajánlásaként egy megfelelő KILTIX nyakörvvel lesz gazdagabb. Azok között pedig, akik mind a hat tesztet beküldik, a Pepita Pracli kutyaágyát és egy, a beküldő kedvencét ábrázoló rátétes vászontáskát sorsolunk ki.

Első téma: a kullancs, a védekezés ellene, és a kullancs által terjesztett betegségek. Lejárt forduló.

A második téma: a szívférgesség, ennek veszélyei, megelőzése és gyógyítása. Beküldési határidő: 2017.március 12.

Ha biztos vagy Magadban, hogy szívférgességból profi vagy, a tesztet ezen a linken találod, töltheted ki, és küldheted be.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZ8fD5CuXoZRVDSiDBCiPZWgTT7agu1Wp6-dwPrG7Qo400Dg/viewform

A különböző témákról az "Állataink egészsége" menüpontban olvashatsz cikkeket Dr Nyomárkay István állatorvostól.