Állat és Ember - Támogatóink

Támogatóink


METAFRASI Kft.
 

2007-ben annak köszönhetően mertem belevágni az egyesület elindításába, hogy cégem biztosította ehhez az anyagi hátteret. A lelki indíttatást pedig az jelentette, hogy életem során csodálatos barátokat kaptam az állatok személyében: feltétlen szeretet nyújtó, odaadó társakat. Első kutyám hatéves koromtól huszonhárom éves koromig volt a barátom. Utcáról befogadott kóborkutya volt. Tizenöt év kellett, hogy a helyét valaki elfoglalhassa: egy kopaszon, vakon, betegen talált kóborkutya, Gombika, akinek a gyógyulása közel 1 évig tartott, de nyolc csodálatos évet tölhettünk együtt. Nagyon nagy öröm, hogy kisebbik lányom is bekapcsolódott az egyesület munkájába.
A METAFRASI Fordító és Szolgáltató Kft. 2006-ban jött létre. Az egyesület megalakulása, azaz 2007 óta folyamatosan segíti annak munkáját, úgy anyagilag, mint az egyesületi élet valamennyi munkafázisára kiterjedően. A társadalmi szervezetek működésük első három évében nem jogosultak 1% gyűjtésére, így költségeiket teljes mértékben saját erőből kell fedezniük. Jelen esetben az egyesület költségeinek döntő hányadát a Metafrasi Kft. viselte.
A cég alap-profilja a fordítás. Megbízásainak köre a Phare nagyberuházásoktól, regények fordításán át cég-, büntetőjogi és gazdasági szövegek teljes skáláját felöleli világ- és hiány-nyelveken.
Mivel az egyesület egyedüli jelentős anyagi támogatója jelenleg is a Metafrasi Kft., a Metafrasinál tett megrendeléseddel így az állatvédelmet támogatod.

kapcsolódó oldal: www.meta-frasi.hu