Állat és Ember - Hírek

Hírek


2023-07-13 - Rendkívüli közgyűlés 2023. július 30.
 

MEGHÍVÓ az
„ÁLLAT ÉS EMBER” Állat- és Természetvédő, Kulturális és
Szabadidő Egyesületének
Rendkívüli Közgyűlésére


Időpont: 2023. július 30. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: 1151 Budapest, Pisztráng utca 3.


Napirendi pontok:
1. Közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása, elfogadása
2. Napirendi pontok ismertetése, elfogadása
3. Alapszabály módosítása, tevékenységi körök felvétele, egyesületi cél módosítása és a módosítások elfogadása
4. Tisztújítás
5. Egyéb

A tagok a napirendhez kapcsolódó írásos anyagot e-mailben kapták meg.

Az Alapszabály III. rész. 10. pontja és Ptk. 3:73.§ értelmében a tagok és az egyesület szervei a Közgyűlés napirendjének kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indokolásával, amit abban az esetben kell napirendre tűzni, ha azokat a Közgyűlési meghívó kézbesítésétől számított 5 napon belül, írásban benyújtották a közgyűlést összehívó személynek.

Az eredményes közgyűlés érdekében lehetőség szerint teljes létszámú, pontos megjelenésére számítunk. Kérlek benneteket, hogy pontosan jelenjetek meg. Amennyiben a kiírt időpontban a megjelent tagok száma nem éri el az 50% +1 főt, akkor a megismételt közgyűlés Ptk. 3:76.§ (3) bekezdése értelmében az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes, ha azt az eredeti időpontot legalább 3 és legfeljebb 15 nappal követő időpontra hívják össze. A megismételt közgyűlés időpontja 2023. augusztus 3. (csütörtök) 18:00 óra
A közgyűlésen a tagok személyesen vagy legalább teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással igazolt meghatalmazott útján, a jogi személy tagok törvényes képviselője, vagy az általa adott legalább teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással igazolt meghatalmazott útján gyakorolhatják jogaikat.

Kelt: Budapest, 2023. július 13.

Tisztelettel,

Takács Katalin
Elnök