Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Noni
Nonigazdira talált2024-02-08
bekerült:2023-08-06
honnan:ASKA
faj:kutya
fajta:Yorkshire terrier kev.
ivar:szuka iv.
született:2022-11-06
szín:fekete-cser
szőr típus:félhosszú
méret:kicsi
3 kg
leírás:Noni 2022. november 06-án születt yorkshire terrier keverék kislány, tehát most lett egyéves. Ivartalanitott, szivféreg-negativ, két érvényes kombinált és1 veszettség oltással rendelkezik.
Kobzásból került hozzánk, Fejér megyéből, minősithetetlenül elhanyagolt állapotban, ami testileg és lelkileg egyaránt értendő. SEMMIT nem tudott, amit egy kutyának tudnia kellene 9 hónaposan, azon túl, hogy az erősebb győz.
Ő pedig erősen domináns, és kemény élete volt, tehát győz. Mondhatnám, hogy egy tengerészgyalogos érzelgőssége és egy lánctalpas traktor finomsága ötvöződött benne, és ez igaz is, de ennél sokkal sokrétűbb a dolog.
Valóban nagyon domináns. E tekintetben vita nincsen. Nem is kell megküzdenie érte, érzik a többiek. Határozott elképzelései vannak a világról, de hogy a jó égben ne lennének, ha egyszer nem kapott irányitást????? (mást sem). A lovak közé volt dobva a gyeplő, menjenek!
Nem, nem kell erőszakhoz folyamodnia. A többiek érzik benne az erőt, abból, ahogy játék közben földhöz vagdossa őket. JÁTÉK közben, tehát nem verésből. Verésre már nincs is szükség. Igy tehát harmonikus családtag. Az erődemonstrációnak köszönhetően.
Ő igazán nem ilyen.
Félszegen, szégyenlősen megpuszil. Mintegy elnézést kér, hogy nem vagyok én ilyen Xéna, a harcos hercegnő, csak az élet ilyenné tett. Nem tudom, hogy kell szeretnem Téged, pedig szeretnélek.
Sajnálatra méltó, bár látszólag boldog és ő a Főnök. Segitségre van szüksége. Arra, hogy irányitsd, mert a parttalanság: NEM_BOLDOGSÁG!
Szereti az embert, szereti a kutyatársait, de ők inkább csak behódolnak neki és csak UTÁNA szeretik.
Mára már annak, akit elfogad, szót fogad. Szépen sétál pórázon. Innentől segitsd Te tovább! Vidd kutyaiskolába! Segits levezetni az energiát (van benne bőven) túrázz, fuss, vagy kutyás sportolj vele! Vidd tovább a következetesség vonalát, amit elkezdtünk vele! JÓ anyag, csak elmulasztották csiszolni! Gyémánt, és már megvannak a körvonalai, hiszen együttműködik, nem tarolja le a többieket, pórázon szépen közlekedik és érdeklődik az ember iránt! Folytasd az elkezdett, és már jelentős eredményeket jelentő vonulatot! Ő egygazdás. Ha a szégyenlős pusziból önátadás lesz, legyél Te az ott, aki ezt megkapja, és légy egy_életre neki a minden.
Noniról érdeklődni Takács Katinál lehet a kasznakata@gmail.com e-mail cimen vagy a 06 70 223 64 76 vagy 06 70 619 06 96-os telefonszámon
videókhttps://youtu.be/h_Xiid-YQ5g
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com