Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Liló
Lilógazdikereső
bekerült:2021-08-04
honnan:szervezettől átvéve
faj:kutya
fajta:Tacskó kev.
ivar:szuka
született:2019-01-10
5 éves 3 hónapos
szín:fekete-fehér
szőr típus:rövid
méret:kicsi
7 kg
leírás:Kertesházas LUSTA gazdik ideális partnere!
Ha olyan kutyát szeretnél, aki elé két ökröt kell fognod, de hátulról told is, hogy pórázon sétáljon, Liló a Te kutyád.
Nem nem tud sétálni, hanem UTÁL.
Szenvedés neki az utcán töltött minden perc.
Sétáltatása úgy zajlik, hogy elővesszük az összes létező csábhangunkat, szexepilünket, jutifalatkészletünket, negédes hangon fuvolázunk, erre ő kiguvasztja a szemét: MERÉNYLET, és menedéket keres. (természetesen ennek összes útját előre elzárjuk.
Felkerül a felszerelés és az erős vállalkozó elcipeli a zsákutca végébe. Merthogy ő: nem mozdul. Erősen pocakorientált, ám az elveit (NO séta!) egy tonna jutifalatért sem adja fel. Ellenben legalább hazaporoszkál.
De nyilván van a világon olyan - szintén otthon ülő - család, akivel pompásan elkópiszkálhatna a birtokon.
Amit felügyel, megvéd, bejár, ellenőriz az utolsó négyszetcentiméterig, felfedezi benne, hogy melyik napszakban hol süt legkellemesebben a nap, majd napórát játszik. Követi a nap mozgását és heverészik.
Amúgy sem tűl aktiv, ritkán játszik a kutyákkal időnként hivja is (a neki tetsző fiűkat, legfőképp), ám ha kedvenc pajtija gazdisodik, utána jó ideig válogat, mig talál olyat, akivel kedve van játszani.
Inkább elmélyült, egyedül végezhető "programokat" talál.
Elképzelni nem tudjuk, miért utálja ennyire az utcát, tudomásunk szerint rossz élmény nem érte, autóktól nem retten meg, az embereket szereti, nem fél tőlük, ellenkezőleg! Mitől tehát az "utca-félsz"???
Minden hozzánk látogató ember egy új lehetőség: meghóditandó objektum, akinek megcsillogtatja teljes csábkészletét, úgy mint,: delejes pillantások, földön vonaglás, nyögdécselés, pocakmutogatás 3 m-ról rohammal ölbe ugrás, meg ilyenek.
Az alakjára vigyázni kell, mert ő nem vigyázna, a legkevésbé sem. Épp most farigcsáljuk róla a korábban megharcolt hájat.
A gyerekeket szereti, kedves, kiegyensúlyozott kutya.
Ha pont egy ilyen (jelenleg még) gömbölykés feketeség hiányzik az életedből: ivartalantott tacskó és valami keverék ébenfekete, chipzett, szivféregnegatv, szivféregre havonta kezelt 2017 januárjában született Lilókánk örömmel ismerkedne Veled.
Másik kutya nem akadály, ha tudsz falkavezér lenni (különben ő lesz), de nem ragaszkodik hozzá!
Lustuljunk együtt! jeligére várja leveledet vagy hvásod Takács Katinál: kasznakata@gmail.com, 06 70 223 64 76 vagy 06 70 619 06 96
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com