Gazdi-állat ki mit tud


A kutyád, macskád, görényed vagy egyéb házi állatod ügyesebb az átlagnál? Sokat foglalkozol vele, és így olyasmiket tud, hogy tátva marad a szánk? Fantasztikus trükköket és különféle szórakoztató mutatványokat tudtok együtt bemutatni? Ha szeretnéd megmutatni, milyen ügyes a kisállatod, akkor ott a helyed az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület által szervezet Ki mit tud?-on 2012. szeptember 29-én a Pestújhelyi Közösségi Házban (Budapest, 15. ker. Szűcs István utca 45.)!
A Ki mit tud?-ra az Állatok Világnapja alkalmából szervezett rendezvényünkön kerül sor.

Mivel a produkció felkészülést igényel – részetekről és részünkről egyaránt –, előjelentkezést kérnénk a produkció témájának, időtartamának, a gazdi-állat páros nevének és e-mail címének a megadásával. Jelentkezéseddel egyidejűleg, kérjük, add meg, milyen technikai igényed van (pendrive, dvd, kivetítő, talaj, terület, stb.). Műfaji megkötés nincs, mindössze annyit kérünk: a produkció mindkettőtöknek öröm legyen!
Fontos az előjelentkezés a rendezvény időbeosztása szempontjából is, így, ha nem biztosítod a helyedet, lehet, hogy lemaradsz!
A nevezési díj bemutatónként 300,- Ft, melyet majd a helyszínen az Info sátorban lehet befizetni.
Kíváncsian várjuk a produkciókat!

Az első három helyezettet és a közönség kedvencét díjazzuk.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet és esetleges kérdéseidet a allatesember.ave@gmail.com címen!

verseny kezdete:2012-09-01
nevezési határidő:2012-09-29
szavazás lezárása:2012-09-29


Nyertesek:

Nincs a feltételeknek megfelelő tétel!