Állat és Ember - Hírek

Hírek


2017-12-17 - Kitelepülés a Shopmarkba
 

Nagyon megörültünk a lehetőségnek, hogy ismét kitelepülhetünk ide, hiszen mikor még Europarknak hívták, többször voltunk a bevásárlóközpontban.

Ezeknél a kitelepüléseknél rendszerint körülményeink mostohák, státuszunk a megtűrté. (jó lesz nekik -20 C-ban a kinti részen, parkolóban, hátsó bejáratnál is. Köszönjék meg! Meg is köszönjük.)

Most kicsit mintha egy más bolygón jártunk volna. A bevásárlóközpont marketing osztálya egy héten keresztül, több levélváltásban készült velünk, tündéri plakátot gyártottak beköszöntő szöveggel, az áruház minden hirdetési fórumán megjelenített bennünket, majd kaptunk meleg, tiszta és központi elhelyezkedésű, tágas teret: a galériát.

Ennek köszönhetően kutyákat is tudtunk vinni, hiszen kutyáinkat em tennénk ki a sokórás kinti ácsorgásnak kutyahidegben :)

A közönség ismerős volt, hiszen többször jártunk már itt. Többen várták is a találkozást, ránk készültek! Nagyon sok tárgyi adományt - tápot, kutyaruhát, jutalomfalatot - kaptak a gyerekeink, és persze: pénztámogatást.

Úgy gondolom, az "illiken" túl, jó érzés is tudnotok kedves adományozók, mire volt elég és egyáltalán: mire ment a pénzetek?

Karácsonynak hála, több idő is van ezt összerakni így kutyaarcok is kerülnek a nevek, és megfejtések a számok mögé:

A perselyben 58 560 Ft gyűlt össze.

4.000 forintos tételek: az adott állatnak beadott 2. kombinált oltás ára (mindegyik kutyánk kettőt kap, hisz előtte nagy valószínűséggel soha nem voltak még oltva)

5.000 forintos tételek: az első oltásuk, mely veszettség és kombinált oltást tartalmaz.

3.500 Muki: "felvételi beszélgetés": új kutyáknál történő állatfelmérés, minden esetben, ami megszabja a további irányt. (karantén után oltható? műthető? vagy további vizsgálatok szükségesek?)

15.000: Tricky vérlaborja és vizsgálata

1250: Csincsi bűzmirigy-nyomás és karomvágás
1000: Tappancs: fülkontroll

Nagyon köszönjük!
A sok kicsi sokra megy elve alapján ennyi mindent segítetettek megoldani!
Köszönjük továbbá a bevásárolóközpontnak a lehetőséget, önkénteseinknek munkájukat a kitelepülésen és a kutyák orvoshoz vitelénél.

Együtt sokra vagyunk képesek!