Állat és Ember - Hírek

Hírek


2016-12-13 - Ha meglepnél bennünket, ezeknek örülnénk nagyon kutyáknak, cicáknak
 

Az idén elmarad karácsonyi rendezvényünk. Nem véletlenül. Ki sem látszunk a kutyákból. És valljuk be, telepnél, 75 közeli kutya koordinálása, ellátása nem kis feladat. Különösen, hogy rengeteg köztük a betegen hozzánk érkezett, extra törődést igénylő állatka.

A karácsony közeledtével sokan kérdezték, minek örülnénk? Nagyon köszönjük a kérdést, mert ezáltal az ajándék hasznossága megsokszorozódhat. Alapvetően a gyerekeink egészségmegőrzését szolgáló dolgoknak. Jó és kedves dolog a rágcsa, a jutifalat és játék, de ebből inkább a házi gyártásút preferáljuk, így tudjuk, mit kapnak, nem esznek E-számos izéket. És az a helyzet: a mi művünket - sárgarépás, görög joghurtos vaddisznótöpörtyűs jutifalatot, pl. – jobban szeretik, mint … na ne mondjunk nevet.
Ami nagyon nagy segítség: a gyógyszer, gyógytáp, és táplálék-kiegészítő. Ebben segítséget kapunk állatorvosunktól is, a webshopos rendelésen keresztül. Mi is itt rendelünk, mert számos esetben kedvezőbb az árfekvése, mint a nagykerekben.

http://vetpluspatika.hu/

Amiért nekünk és Neked is jó, ha itt rendelsz
- megbontják levelenként a csomagot, nekünk egy levél Flexi-Vet Go. Carprox 100-as, stb. is nagy segítség, Neked 1000 Ft körüli költség
- ha többen rendelnek nekünk pl. 100 dr-os Glycoflexet, a patikus összevonja nagyobb – így kedvezőbb árú 300 db-os kiszerelésbe, a fennmaradó összeget belátásunk szerint elkölthetjük.
- az ország bármelyik szegletéből meglephetsz, nem rakódik rá postaköltség. Annyit írj csak a rendelésre „Állat és Ember”, Ági, a patikus (ő is örökbefogadónk  )- összegyűjti, és karácsony előtt (hetente többször megyünk) átadja nekünk. Így a postaköltség megmarad, vagy gyerekeinkre költheted.
- mivel Dr. Nyomárkay István kezeli a gyerekeinket, pontosan tudja, mire van szükségünk, mérlegelés alapján felírja a vényköteles gyógyszereket. Ha ilyennel lepnél meg :

vetpluspatika@hotmail.com

Amire legnagyobb szükségünk van:

- Glycoflex Classic, Flexivet-Go (izület)
- Grizzly lazacolaj (Omega3, szív)
- Gastroferm Pet multivitamin és probiotikum (bélflóra helyreállítás)
- Diarsanyl (hasmenés)
- Probicol-H (bélflóra)
- Entrotron
- Enroxil
- Norocarp, Carprox vagy Carprodyl (izületi fájdalom, amelyik adott pillanatban árban legkedvezőbb – törhetőkből a legnagyobb erősség – pl. 100 mg)
- Stomorgyl, 25, 50 75 mg
- Rilexie, Enroxil
- Veraflox,
- Trovet gyógytápok: intestinal, hepatic
- Lavet szőr-erősítő, öreg kutya vitamin
- Immunovet
- Carsivan, Vitofyllin (Karak, Petike agyfényesítője)
- Megaderm
- Sebolytic, Sebahex, Dermilén és egyéb bőrnyugtató gyógysamponok
- Tobradex, Yellox, Optimune
- Ear Care fültisztító, Easotic, Surolan, Aurisan fülcsepp

Nem állatgyógyászati (ezt nem tudod a fenti patikában beszerezni, receptet azonban a vénykötelesekhez kérhetsz, mert állataink rendszeresen kapják)
- Millgama
- Cyloxan, Brullamycin.

Nem vényköteles:
- Nizoral sampon
- Ocutears
- Oftagel
- Bolus Adstringens

Nagyon köszönjük a segítségedet, és az egészség a legnagyobb ajándék!

Ha máshonnan küldenél a gyerekeknek ezekből vagy mást, kérlek Anka Zsófia címére küldd! Tavaly a rákospalotai gyerekek kapták a postai úton érkező ajándékokat, kapják idén az örkényiek:
Anka Zsófia
2377 örkény iskola utca 22.

A cicák kívánságai:
A legjobban annak örülnénk, ha hirtelen teremne huszonegynéhány jó gazdi. És ráadásul kitörne a világbéke. De ezek híján nagy segítség lenne:
Bélflóra helyreállításra Florentero tabletta vagy Gastroferm pet por,
hasmenés ellen Diarsanyl.
Idősebb cicáink ízületeinek Flexivet Go tabletta,
L-Lisin kapszula (állatorvosinál olcsóbb, általában testépítő shopokban kapható) vagy Lysinviral cseppek herpesszel fertőzött macskáink kezelésére,
Táplálékallergiás Flop és Frosti cicák számára hipoallergén orvosi gyógytáp. Száraz és konzerv.
És folyamatosan kell Cestal Cat féreghajtó tabletta, Stronghold vagy Advocate spot on a parazitamentesítéshez.

A cicáknak szóló ajándékok személyesen leadható vagy postán küldhető Halászi Anikó nevére a 1138. Budapest, Váci út 177. alatt a portán.

Nagyon köszönjük, ha gondolsz a gyerekekre és mi is kellemes karácsonyt kívánunk.