Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2016-09-05 - 2016. augusztus
 

A Támogatói Klubtól kapott plussz forrást látszólag sitty-sutty - mindössze két számlával - elköltöttük, nagyon hasznosan azonban.
Láthatjátok, hogy nem bort iszünk, vizet prédukálunk, bizony, komolyan védekezünk, szívfreg, de férgek és amőbák - Giardia - ellen, amire nekünk, mivel a kutyák nagy közösségekben vannak, nekünk jobban oda kell figyelnünk. Így nagyoncsak nem olcsó féreghajtókat - azokat is váltogatva (Castel+, Drontal, Caniquantel használunk), hogy minél szélesebb spektrumot lefedjünk.
A számlán szerepel még Vectra 3D, ami a szúnyogszezonban azt kell mondjam: kötelező: a szívféreg térhódytása miatt alapvető, hoy már a csípést is igyekezzünk megakadályozni. Így tehát használjuk a Vectra 3D-t, de a szúnyogszezonban a teljes védelem érdekében az Advocate-et (nem is volt eddig, csak egy - valószxnűsíthetően - fals pozitív eredményünk.
A tízezer forintos számla Karak Úr fuvarja a felicavetbe és vissza Rákospalotára. És ez még csak a fuvar.. Sajnos most nem sikerült ráérő önként vállalkozót ttalálnunk, a vizsgálat azonban nem tűrt halasztást.
A klub tagjai 97.500 Ft-tal támogatták ebben a hónapban a munkánkat. A számlák 96.642 Ft-ról szólnak. A maradék, 1000 Ft alatti összeget egyéb számlák rendezésére használtuk fel.
NAGYON KÖSZÖNJÜK A KLUBTAGOKNAK BIZALMUKAT ÉS RENDSZERES SEGÍTSÉGÜKET. KÖSZÖNJÜK AZOKNAK IS, AKIK ESETENKÉNT GONDOLNAK A GYEREKEINKRE!