Yorkie fajtamentés


2016-02-28 - Apollónia-Polli
 

Polli 2015. október 20.-án született, oltott, chipezett yorkshire terrier és törpe pincser keverék lány kutya.
Polli izíg-vérig kölyökkutya, mindenkit szeret, nagyokat játszik, futkározik, a többi kutyával nagyon jól kijön, igényli a társaságukat. Szeret ölben lenni, ha alkalom van rá, rögtön ölbe kucorodik.
Elég vehemensen közeledik az emberhez, ezért kis gyermek mellé nem adjuk őt örökbe.
Nagyon aktív, így olyan családot keres, ahol sokat kirándulnak, sétálnak, ahol van másik, szintén aktív kutya, aki segít lekötni az energiáit, és akivel kihancúrozhatja magát. Egyedüli kutyának nem mehet, mivel unalmában lakás átrendezésbe kezd (tapétát tép, székaljat rágcsál stb.) Ideális lenne, ha a leendő gazdi otthonról dolgozna, vagy napi 4-5 óránál többet nem lenne otthon távolról.
A szobatisztaságot most tanulja, szépen halad vele.
Szereti a pocakját. Főtt ételt és prémium minőségű tápot is eszik, valamint megtalálható a kedvencei között az alma,dió, joghurt,répa szóval szinte minden.
Az éjszakákat végigalussza, kedvenc helye az ideiglenes mami feje mellett van,reggel a családdal kel fel, ilyenkor boldogan köszönt mindenkit.
Pórázhoz szoktatása elkezdődött, mivel oltási programja teljes, így már az utcán is sétálhat.
Autóban még kicsit türelmetlen, de ez változni fog, ahogy egyre többet utazik és okosodik.
Nagyobb, a kutyákkal bánni tudó, annak igényeit tiszteletben tartó gyermeknek jó társa lesz.
Ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, amit ellenőrzünk, és amiben budapesti állatorvosunknál kedvezménnyel segítünk.

kapcsolódó oldal: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_gazd.php?id=000925