Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2015-11-03 - 2015 október
 

Ebben a hónapban megérkezett az adózok 1%-os felajánlása, fellélegezhetünk egy ideig, hiszen nélkületek az összeg nem lenen elég, de már sokkal nagyobb arányban fedezi az éves költségeket, így neki tudtunk állni egy költséges, ám annál fontosabb programnak: idős kutyánk szűrésének.
Nagyon szép kort élnek meg nálunk az öregek, de ez csak úgy lehetséges, hogy egyrészt külön figyelmet fordítunk rájuk, másrészt 3-6 havonta laboráljuk, ill. EKG, UH-szűrjük őket. Így, mielőtt még panaszt okozhának, kiszűrhetők a szívelváltozások, vese- és máj problémák, korán felismerhetők a dagahatok.
Az első etápban a legöregebbek voltak: Petike (17 múlt áprilisban, Franzli (15 múlt) és Aszti (ő 13+-os, és már gazdisként, nem egyesületi kötlségen). Az Equi-sound által kiadott 35 000 Ft-os számla tehát Petike és Franzli EKG,
szív- és hasi UH szűrése, valamint Petike vizelet-laborja.
A Vet-Plus Kft. 23.000 Ft-os számlája Csivita ivartalanítása, lágyéksérv-bevarrása, kétoldali farkaskarom -eltávolítása és fogtoilettje.
A szintén Vet-Plus-os 27500 Ft-os számla Medox és Prince ivartalanítása.
Köszönjük, hogy a segítségetekkel ezt is elvégezhettük!
A számlák összege 85 500 Ft. Ennyi volt ebben a hónapban a Támogatói Klub bevétele is! Köszönjük a segítséteket! Látjátok, hogyon komoly feladatok anyagi fedezetét biztosítjátok, nem üres szólam: rendszeres segítségetek felbecsülhetetlen!