Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2015-01-01 - 2014. december
 


A klubot ebben a hónapban a yorkiek fosztották ki. Elsőként Fairy, akit magasvemhesen még Orosházán kellett ivartalanítani, mert vemhes volt, és az apuka nagyon nagy volt hozzá képest, nagyon nagyok voltak a babák. Nem várhattuk meg tehát, hogy állatorvosunk végezze a műtétet, azonnal kellett intézni, így nem az Istvánnál megszokott baráti áron történt. A számla összege 26.600. A másik kasszafosztogató Sue Caroll volt. Elhúzódó, nem gyógyuló fülproblémája miatt endoszkópos vizsgálatra kellett mennünk, és újabb tenyésztést kértünk az egyetemen (az első eredménye mindenre negatív volt, ami - legyünk őszinték -, egy gennyes fülgyulladásnál lehetetlen.ee. Ez a számla 35 000 Ft. volt.
A Támogatói Klub tagsága ebben a hónapban 59 000 Ft-tal segített. A két számla összege ezt minimálisan meghaladta, 61.600 Ft volt.
Köszönjük, hogy ezt a két igen fontos dolgot úgy elvégezhettük, hogy nem a többiek sínylették emg az anyagi ódiumát! Köszönjük a Támogatói Klub kemény magjának, hogy kitart mellettünk, támogatja munkánkat! Reméljük, látjátok a segítségetek eredményét is! KÖSZÖNJÜK!