Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2014-04-05 - 2014. március
 

Márciusban megint két igen komoly dolgon sikerült túljutnunk a Támogatói Klub tagságának - és igen, őt is hozzá kell tennem: állatorvosunknak, Dr. Nyomárkay Istvánnak - köszönhetően. A klub bevétele 54.500 Ft. volt. Miért a köszönet Istvánnak?Franli szemhéjszél-daganat eltávolításáért, valamint Dulcie emlőtelep eltávolításáért, szövettannal együtt fizettünk 45.000 Ft.-ot (a szövettan 20.000 volt). Könnyen belátható, jószerint altatási árban végezte a két műtétet! KÖSZÖNJÜK, István! A fennmaradó összeget, kicsit kiegészítve öreg kutyáinknak májregenerálóra, és egy frontline spot-on-ra költöttük!.
Köszönjük a Támogatói Klub tagságának, hogy kitartanak mellettünk! Új tagokkal nem gyarapodtunk ugyan, amit sajnálunk, de a meglévő tagság komolyan gondolta a vállalását és elkötelezett!
Franzlikánál fellélegezhetünk a szövettan alapján, Dulcienál sajnos a radikális műtétet (kétoldali tejléc-eltávolítás) kell elvégeztetnünk. Mivel a tüdeje tiszta, és az emlődaganatok hormon-indukáltak, jó okunk van feltételezni,hogy az ivartalanítással, ahogy a hormonok távoznak a szervezetéből, több "epizódra" nem kell számítanunk. Ez a műtét véglegesen lezárja majd ezt a problémát.