Támogatóink


Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
 

A Morgan Stanley magyarországi képviseletének dolgozói önkéntes munkájukkal segítették egyesületünk munkáját: 5 alkalommal, alkalmanként 10-12 dolgozójuk jött társadalmi felelősségvállalási programjuk részeként - a cég ajándékaként felénk, munkaidőben, fizetett tevékenységként - kutyát sétáltatni hozzánk. A résztvevők annyira jól érezték magukat, hogy egy "ráadásnapot" is kértek.

A Morgan Stanley a világ vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely 43 országban több, mint 1300 irodával és 60 000 dolgozóval van jelen. Budapesti irodánk 2005-ben nyílt meg, és mostanra több mint 900 embert foglalkoztat.
Fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a közösség életében, támogassuk a környezetünkben tevékenykedő non-profit szervezetek munkáját. Ennek az elkötelezettségnek része a minden év júniusában megszervezett Globális Önkéntes Hónapunk, mely során munkatársaink számos szervezetnek segítenek önkéntes munkájukkal. 2011-ben például a budapesti iroda közel 500 alkalmazottja több mint 1700 órányi önkéntes munkát végzett óvodákban, iskolákban, egyesületeknél, alapítványoknál és jótékonysági sportrendezvényeken.
Idén körülbelül kilencvenen jelentkeztek az Állat és Ember Egyesület által szervezett júniusi programokra, ahol kutyasétáltatásban és a kutyaiskola munkájában segítettek.
„Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a dolgozóinktól, akik alig várták, hogy segíthessenek, és az önkéntesek és a kutyák is nagyon jól érezték magukat együtt. Sőt, néhány dolgozó állandó segítőnek jelentkezett a szervezetekhez, mások pedig a kutyusok örökbe fogadását fontolgatják.” mondta Abai Lóránd, egy Morgan Stanley önkéntes.
Nagy örömünkre szolgál, hogy idén segíthettünk az Állat és Ember Állatvédő Egyesületnek, köszönjük, hogy befogadtak bennünket, betekinthettünk munkájukba és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!
külső képtár: http://gallery.site.hu/u/kasznakati/egyesuleti_kepek/2012_06_14_Morgan_Stanley/...

kapcsolódó oldal: http://www.morganstanley.com/about/offices/hungary.html