Támogatóink


DPD Hungária Kft.
 

Meglepően kedves "alulról" szerveződött kezdeményezésként a DPD Hungária Kft. dolgozói rendszeresen segítik társadalmi munkával, tárgyi adományokkal egyesületünk munkáját.

Bárhol, bármikor!
Mint Európa egyik vezető csomagszállítója, a DPD első osztályú, belföldi és nemzetközi csomagszállítást kínál, köszönhetően egyedülálló, több, mint 40 országban elhelyezkedő, és 500 feletti számú DPD depóból álló nagykapacitású szállítmányozói hálózatának.
A DPD Hungária Kft. nagyon fontosnak tartja, hogy minél nagyobb hangsúlyt fektessen a fenntartható fejlődésre, így a cég napi szinten tesz valamit a közösségért, a bolygóért és az emberekért. Az elmúlt években számos karitatív akciót bonyolított a cég, legyen szó telephelyünk szűkebb környezete, a XV. kerület zöld területeinek megtisztítását, emberibbé tételét szolgáló takarító akciókról, vagy akár adománygyűjtő tevékenységről a rászorulók részére.
A cég 2012 nyarán találkozott először az „Állat és Ember” Egyesülettel, amikor is egy nyílt nap keretein belül ismerkedhettünk meg az egyesület tevékenységével, működésével, és természetesen a legfontosabbakkal: a kutyákkal. Miért pont az Állat és Ember Egyesület? Az a szeretet és az odaadás ahogyan a kutyákhoz viszonyulnak, maradandó élményt jelentett minden jelenlévő számára. Ennek alapján döntöttünk úgy: folyamatosan támogatjuk őket. Így a DPD dolgozói közül verbuválódott önkéntesek segítőként és szervezőként részt vettek az egyesület által szervezett nagyszabású örökbefogadó napon, az „Állat és Ember” őrbottyáni ló-menhelyre szervezett legelőtakarító napján, az állatok fényképezésével, sétáltatásával és kutyaiskoláztatásával, a cég pedig számos tárgyi adománnyal segítette már az egyesületet.
A jövőben sem szeretnénk, ha lankadna ez a lelkesedés, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy további tevékenységgel tudjuk segíteni az egyesületet. Most szervezzük éppen, hogyan segíthetünk kennel-felújítási programjukban.
külső képtár: http://gallery.site.hu/u/kasznakati/egyesuleti_kepek/DPDHungary_setaltato_ismerk...

kapcsolódó oldal: www.dpd.com