Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Bese
Besegazdira talált2017-03-24
bekerült:2016-10-28
honnan:gazdától-lemondó nyilatkozattal
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan
született:2016-06-01
szín:fekete-fehér
szőr típus:rövid
méret:kicsi-közepes
7 kg
leírás:Bese állatorvos becslése szerinte kb. 2016. júniusában született, border collie keverék fiú kutyus. Felnőtt korára várhatóan kicsi - közepes, közepes méretű lesz ( max. 45 cm marmagas, 15-18 kg. )
Oltási programját megkezdtük, chipezett, rendszeresen külső,- belső parazita mentesített. Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, amihez Budapesten állatorvosunknál kedvezményt tudunk biztosítani és ellenőrzünk.
Bese egy falu széli jobb napokat is látott kisháznál élt, az időjárás kényének-kedvének kitéve, minden hajlék nélkül ücsörgött az ajtó előtt. Étel nem sok jutott neki, csontsovány volt , mikor hozzánk került. Gazdája mondott le róla, ezzel egy új és boldog élet lehetőségét megadva neki.
Az első időkben nagyon csendes, visszahúzódó volt, aztán rájött, hogy itt lehet „ szava” , lehetnek igényei. Már mer simogatást kérni, ételért reklamálni, belemászni a kutyaágyakba, nem a kövön, asztal alá bújva , sarokba kucorodva aludni.
Az egyik legjobb kiskutya, aki valaha nálunk lakott, nem egy szélvész, nem rágja non-stop a dolgokat. Kedves, aranyos kiskutya, ha szeretne picivel több simogatás vakkantással jelezi.
Szobatisztaságot tanulja.
Autóban szépen utazik.
Mivel még nincs meg a teljes oltási sora, ,egyenlőre, csak kerten belül gyakoroljuk a pórázon való sétát.
Mivel élete első pár hónapját végig éhezte, nagyon szereti a pocakját, ebből adódik, hogy az étele közeléből elmorogja a többi kutyát, ezt leszámítva szereti a társaságukat és jól kijön velük.
Bese számára olyan családot keresünk, akik tisztában vannak egy kölyökkutya felnevelésének minden szépségével és kevesebb nehézségével,akik felelősséget tudnak vállalni érte egy kutya életre és megmutatják neki,hogy az élet szép.
Beséről érdeklődni Takács Katinál lehet a 06702237476-os telefonszámon valamint a kasznakata@gmail.com email címen.
Egyesületünk örökbe adási menetét kérjük olvassák el honlapunkon: www.állatésember.hu
hely:Örkény, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com