Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Bobi Juuuuing
Bobi Juuuuinggazdira talált2012-03-14
bekerült:2012-02-03
honnan:Gyál körforg
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan iv.
született:2006-01-01
szín:fekete
szőr típus:rövid
méret:közepes
leírás:Bobi Juuuuing
Bobi állatorvos becslése szerint 6 év körüli, ivartalanított fiú, erősen fogköves, lekopott fogakkal. Közepes méretű keverék kutya, marmagassága kb. 45 cm., súlya 25 kg.
A gyáli körforgalomban ült, 2011. szilveszter előtt, és minden autót követett a fejével. Megmentői épp vásárolni mentek mikor meglátták. Megálltak és mondták neki hogy nem sokára jönnek hazafelé, ha itt leszel hazaviszik. Ott volt.
Barátságos nála kisebb testű kutyákkal, macskákkal, a nála nagyobb kutyákat viszont támadja. Egy igazi labdabolond, csak addig nincs a szájában, amíg eszik, vagy a "cicájával" játszik. Naponta kétszer kap enni, reggel-este mégis mindig úgy ráveti magát, mintha nem kapott volna napokig enni és ezen múlna az élete. Nagy zabálós, a kajája kb. 30másodperc alatt elfogy. Az embereket szereti, mindenkinek passzolja a labdáját a lábak közé, így próbál játékra csábítani mindenkit. Nagyon nagy a mozgásigénye, ha nincs aki dobálja neki a labdát neki, ő eljátszik vele egyedül is egész nap. Az ül, fekszik parancsokat érti sőt, ha játszunk és mondom neki, hogy kérjed (labdát) ugat. Viszont sokszor ha felemelem a kezemet hirtelen megijed és fél. Száraz tápot nem hajlandó megenni, a konzervekért rajong, na meg persze a főzött kajáért. Etetés időben kintről jelez, hogy hozzad már, úgy hogy felugrik az ajtóra ("kopog"). Rossz szokása, hogy a kutyaházból a rongyokat kihúzza és előszeretettel cafatokra tépi. Szobatiszta, pórázon erősen húz!
Eredeti gazdiját, annak hiányában örökbefogadóját keresi!
külső képtárhttp://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdira_talalt_kutyusok/2012-01-01-2012-12-31/Bobi_Juuuuing/
hely:
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com