Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Big-Mac
gazdira talált2010-07-12
bekerült:2010-02-18
honnan:Talált
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan iv.
született:2000-01-01
szín:
szőr típus:
méret:
leírás:BicMac-at állatvédők vagy jó szándékú emberek minimum háromszor találták már meg. Gazdáját sikerült azonosítanunk, értesítettük, nem jött érte.:))))))
BigMac 77 cm marmagas, közel 60 kg-os kb. 8 éves harlekin német dog fiú.
Ez a fajtát tekintve meglepően magas kor, mégis, BicMac-en egyáltalán nem lászik, hogy idős lenne. Rettentő játékos, kommunikatív: imád az Emberrel játszani, és futkározni, járása még mindig ruganyos, elegáns.
Nagyon barátságos, ragaszkodó, bújós. Ezzel együtt - bár ellentmondani látszik - hihetetlenül arisztokratikus is: fejtartása, a látvány, ahogy fut, egy élmény.
Lakásban teljesen nyugodt, szobatiszta. Arra kell csupán ügyelni, hogy magassága miatt az asztalról, pultról mindent elér, és kiváncsisága néha győz a neveltetés felett. A szemét folyamatosan kezelni kell szemcseppel, aminek havi költségvonhata kb. 2000 Ft.
Fekhelyének puha hely szükséges, egyébként mint a nagytestű fajtákra jellemző, bőrkinövései, felfekvései keletkezhetnek.
Cicákkal és másik kutyával jól elvan. Séta közben kicsit húz, de szótfogadó. Jó jelző, szép öblös hangú. Autóba szépen beszáll és szépen utazik.
Nagyobb, tíz év körüli gyerekekel találkozott velük jóindulatú, barátságos, hízelgő, gyerek mellé mégis csak fokozott odafigyeléssel ajánljuk, ő ugyanis nincs tisztában a méreteivel: kedveskedés címszó alatt nekidől az embernek, ami még felnőttnél is erőnlétet igényel.
külső képtárhttp://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdira_talalt_kutyusok/2010-01-01-2010_12_31/bigmac/
hely:
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com