Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Bubuka
Bubukagazdira talált2009-09-20
bekerült:2009-04-28
honnan:Kobzás
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan iv.
született:2007-01-01
szín:
szőr típus:
méret:
leírás:Bubuka két év körüli kicsike - mostmár ivartalanított - fiú kutya. Kb. 6 kg..... Ez a gyerekkor vége. Ő mégis igen sok mindenen átment már.
Egy notórius "kutyatalálótól" rendőri segédlettel került hozzánk. Ugyanis a kicsi nevelésétől zengett az egész ház "Majd megmutatom Neked ki az úr"... stb. - és kutyasírás. A járőr a tapasztaltak alapján intézkedett. Befogadója meg gyógyítgatja a kicsi lelkét.
Kiskutya, aki a (páni) félelem nélküli életet próbálja jelenleg elsajátítani.
Kiskutya, aki nem tud játszani - egyenlőre.... Sem tárgyakkal, sem más állatokkal. Nem tudjuk mi tölthette ki eddig pici életét.a szeretgetés és a játék nem igazán volt jelen. Most annál inkább kell hogy kapjon, de egyenlőre nem igazán tud vele mit kezdeni...(behódol).
Már látszanak bíztató jelek: fenék rángatás és ugra-bugra már egész sok van, de farok csóva még nem igazán. Hiába a rossz példa az elkényeztetett falkatársaktól, ágyba nem megy fel.
A pótmami már felveheti anélkül, hogy a pici teste félelembe feszülne, és a kis fején a rettegés látszana, hogy most mi lesz ??? Ha kedveskedni akar a fejét féloldalt hajtva a földre nyomja, és utána teszi a testét is.
Teljes behódolás volt az élete az embereknek.
Pillanatnyilag több cicával él együtt probléma mentesen. A kutyusokkal próbálkozik a dominencia kialakításával, erről azonban pótgazdi, ügyesen szoktatgatja le.
Egyéniség. és sétánál próbálja érvényesíteni.
Az ott hagyott kutya SMS-eket kivétel nélkül mindet el kell olvasnia és felül kell írnia, és bár önbizalma még nem az, aminek lennie kellene, ezért képes befeszíteni.
Ő a pótgazdi fehér árnyéka, aki egy EGÉSZ ÉLETRE SZÓLÓ gazdit szeretne.
Örülnénk, ha meglenne eredeti gazdija, és van egy ismertetőjegye amit a gazdija biztos tud, ha jelentkezne érte!!!
külső képtárhttp://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdira_talalt_kutyusok/2009_01-01-2009-12-31/bubuka/
hely:
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com