Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Bodri
Bodrigazdira talált2010-10-13
bekerült:2008-11-25
honnan:Dunakeszi
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan iv.
született:2007-04-01
szín:fekete
szőr típus:drótos
méret:közepes
leírás:Bodri Dunakeszin csövezett már 3 hete, erősen - 1:99% -arányban megosztva az otthonául választott utca lakóit. 1% etette, a többi 99% meg rugdosta, a vizestálját kidobta, a pokrócát elvette, fenyegette. Egy budapesti fiatal pár megsajnálta, és november 23-án hazavitte. Szüleiknél nem arattak osztatlan sikert ezzel. Elvitték állatorvoshoz, chip nincs benne, egészséges, 1 év körüli, talán puli keverék kisfiú. Ha rendbe tenné valaki, szép is lenne. Most mindenesetre nem a külsejével hódít: egy az ezer átlagos külsejű fekete kutyából, akiért senki nem kapkod. Pedig ez a kutya hihetetlenül kedves, szeretetteli.
2009. január óta a mi gondozásunkban van. Nagyon aranyos gyerekekkel is. Szeret sétálni, minden iránt érdeklődik, igazi "intézkedős", "magyarázós" kisfiú. Szukákkal jól kijön. Nagyon fontos neki, hgoy szeressék: a két kis lábával átfogja a szeretett gazdi lábát, nehogy elmenjen tőle. Ha nem foglalkoznak vele, hangos "nemtetszését" nyilvánítja. de amint szólnak hozzá, símogatják abban a pillanatban megszűnik a panaszáradat..
Olyan gazdi lenne éppen ezért ideális a számára, aki sok időt tölt vele, és foglalkozik is Bodrival. Örülne, ha túrázhatna, foglalkoztatnák, de idősebb, friss nyugdíjas gazdi, aki társat szeretne benne kapni, szintén kincsre lelne benne.
külső képtárhttp://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdira_talalt_kutyusok/2010-01-01-2010_12_31/bodri/
hely:
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com