Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Thália
Tháliagazdira talált2022-01-10
bekerült:2018-10-17
honnan:Egyeki gyepmesteri telep
faj:kutya
fajta:keverék kev.
ivar:szuka iv.
született:2016-12-01
szín:tigriscsíkos
szőr típus:rövid
méret:kicsi
11 kg
leírás:Thália 2016 végén született, ivartalanított, négy kombinált és 1 veszettség oltással rendelkező kistermetű (11 kgs,) keverék kislány, aki az egyeki gyepmesteri telepről került hozzánk.
Duplán szerencséje volt, hogy a helyi gyepmester segítséget kért számára: kiderült, súlyos szívféreg-fertőzött. Az olasz operáló orvos, Dr. Luigi Venco praxisában ő eddig sajnos a “csúcstartó: 16 kifejlett férget távolítottak el belőle tüdőaortáján keresztül. 2019. május végén lesz a féléves kontrol, ami kimondhatja: véglegesen gyógyult-e? A jelek alapján: igen.
Thália energikus, aktív kutya aki szeret nagyokat sétálni, futni, igényli a napi foglalkozást és fárasztást. Egy kirándulást kedvelő, sportos gazdi mellett remekül érezné magát. Nem hiperaktív, ha éppen nincs semmi fontos teendője és kimozogta magát, szívesen pihen, lustálkodik. Okos, könnyen tanuk, étellel jól motiválható. Más kutyákkal szemben jóindulatú, barátságos: ha van fogadó hajlam, előszeretettel invitálja őket játszani. Macskákkal is jól kijön. Az emberekkel kedves, barátságos, nyitott, könnyen ismerkedik. A gyerekeket határozottan szereti, ideiglenes befogadó családjánál kitanulta a bébiszitter szakmát is. Bújós, simikérő. Szobatiszta, nem rongál, pórázon szépen vezethető, autóban nyugodt. Nem hangoskodik feleslegesen, legfeljebb jelez, ha idegent észlel.
Olyan családot szeretnénk neki ahol valódi tars, nem csak egy dísztárgy, bár kétségtelen, gyönyörű kutya. Fontos neki, hogy odafigyeljenek rá, elmondhassa, eltáncolhassa, mit szeretne, ne legyen a másikon teher, hanem élvezze a kettejük kommunikációját. Igazi, mély szeretetkapcsolatra képes, ám ehhez ketten kellenek. Elhervad, elveszti a különlegességét, ha ezt nem kapja meg. Kár lenne, nem?
Tháliáról érdeklődni Takács Katinál lehet a kasznakata@gmail.com e-mail címen vagy a 06 70 223 64 76-os telefonszámon.
videókhttps://youtu.be/MCxqxwMo7GM
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com