Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Bici
Bicigazdira talált2022-01-15
bekerült:2015-12-25
honnan:
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:szuka iv.
született:2014-01-01
szín:
szőr típus:rövid
méret:kicsi
7 kg
leírás:Mici állatorvos becslése szerint kb. 2014 elején született, oltott, chipezett, ivartalanított, külső,- belső parazitamentesített, szívféreg-negatív, kistestű, legfeljebb 7kg-os keverék lány kutyus. Külleme, ahogy a képeken is látszik  , nagyon különleges: a szőrzete olyan, mintha egy fekete mellény vagy kabátka lenne rajta, és ez alól lóg ki a csíkos rész.
Bici társával, Jóga Micivel kóborolt egy kisváros utcáin, így került a gondozásunkba.
Bici nyugodt, csendes kutya. Tulajdonképpen olyan, mint a tökéletes férj: legfőképpen azt lehet elmondani róla, mint nem csinál: nem rongál, nem ordítozik, nem követelőzik, nem csinál balhékat. Tökéletes társ. Kivárja a sorát, meghallgat, ha épp neki akarod (vagy nincs másnak) elpanaszkodni, mennyire rossz volt a napod. Ő biztos megérti és visszavonulót fúj, nem zavar, ha erre van szükséged: ilyenkor láthatatlanná válik. Hihetetlen érzelmi intelligenciával érzi meg, hogy épp adott pillanatban mi a tőle várt tökéletes viselkedés. Rettentő boldog, ha a társadnak tekinted, és igen, igényli hogy szeresd, hogy megoszd vele a jót és a rosszat, de nem az a típus, aki letépi ezért rólad a gatyát, éjjel-nappal a labdát kell(ene) dobálnod neki, vagy ha a kávédba nézel, onnan is ő pillant vissza. Egyszerűen mindent kifogástalanul csinál, lett légyen szó a sétáról, a lakás használatáról. Megadó, kedves hízelgő, de ha nincs időd rá, no problem: elnézeget, napozik a kertben, őrzi a portát (HA engeded. Ha nem, semmi perc alatt megérti, és onnantól nem jelzi a kerítésnél elhaladókat.) Kellemes, jó tempóban, laza pórázzal, kitartóan sétál.
Bici megadó, kedves, hízelgő kutyus. Van egy édes szokása: ha szeretgetésre vágyik eléd vetődik, és felkínálja a pocakját simogatásra. Ha benne vagy, halál boldog, jön a tekergés, a pillázás, nyögdécselés, miközben a hasikáját vakargatod. DE: a választás a Tied. Ha nem akarod, nem erőlteti. Más kutyákkal a viszonya nyílt, odaforduló és pont ugyanolyan lényegében, mint az emberrel: felajánlja a barátságát, de ha a másikat nem érdekli, nem erőlteti. El van ő magában is pompásan. Macskatűrését nem ismerjük, ám szükség esetén macskateszt megoldható.
Teljesen szobatiszta, lakást kulturáltan használja, az autóban szépen utazik. Ideális társ gyerek mellé, de első kutyásnak türelmes betanítója a kutyásság művészetébe. Bárkinek tökéletes társa lehet. Biciről érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os vagy a 06 70 619 06 96-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com email címen.
videókhttps://youtu.be/I90dQfM0a7k
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com