Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Ninett
Ninettgazdira talált2017-12-17
bekerült:2014-10-30
honnan:Örkény
faj:kutya
fajta:Törpe pincser kev.
ivar:szuka iv.
született:2014-06-01
szín:fekete-cser
szőr típus:rövid
méret:kicsi
5 kg
leírás:Ninett 2014. júniusában született,oltott,chipezett,ivartalanitott, törpe pintser keverék lány kutyus.
Testvérével, Janával egy üresen álló ház kertjébe rakta be őket valaki, az idős szomszéd néni engedett be minket a kertjén keresztül, hogy ki tudjuk őket hozni.
Aki kidobta, nem is gondolta, hogy a legjobbat tette a kölykökkel, hiszen három nap múlva kiderült: Ninettnek parvovírusos bélgyulladása van.
Két hétig infúziót kapott, enni nem tudott. Nagyon nehéz időszak volt ez neki és befogadójának is, aki csak reménykedett, hogy a kislány életben marad és kőkeményen küzdött érte. Aztán egyszer csak elkezdett enni, mini adagot ugyan, de már megmaradt benne, lassan gyógyulni kezdett. Ekkor a legyengült immunrendszere miatt bőrgombát kapott, kihullott az egyik fülén a szőre, piros foltok jelentek meg a hasán. Már az élete kezdetén számtalan baj érte, élet-halál szélén táncolt, de ő győzött! Mert AKART! Mára teljesen felépült.
Ninett betegsége miatt a többieknél is nagyobb figyelmet kapott, ezért jobban igényli a szeretgetést, ölben üldögélést. Hatalmasakat futkározik, kergetőzik a többiekkel és olyan mély hangon hörög játék közben, hogy ki se néznénk ebből a pici kutyából. Több kutyával él együtt problémamentesen.
Jelenleg ideiglenes befogadónál, kertes házban él, a lakást kulturáltan használja, az éjszakákat végig alussza, főleg ha a meleg paplan alá is bekúszhat.
Szobatiszta, pórázon szépen sétál,a lakást kultúráltan használja.
Olyan gazdit keresünk Ninettnek, aki családtagként szereti, biztosítja számára a szükséges mozgást, a szocializációja szempontjából fontos kutya iskolát. Azt az embert, aki mellett élete végéig biztonságban, szeretetben élhet.


külső képtárhttps://www.flickr.com/photos/allatesember/sets/72157647553917253/
hely:Budapest, panzió
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com