Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Cirbolya
Cirbolyagazdira talált2020-08-15
bekerült:2014-02-12
honnan:Örkény
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:kan
született:2013-07-01
szín:fekete
szőr típus:rövid
méret:kicsi
8 kg
leírás:Cirbolya 2013 nyarán látta meg a napvilágot. Ivartalanított, 10 kg-ot nyomó, 40 cm marmagas, ivartalanított kan kutyus.
Testvérével egy dobozban találták Örkény határában kitéve a nyári hőségben. Az is csoda, hogy életben maradtak! Ha kicsit később érkezik a segítség biztosan hőgutát kapott volna a két kb. 5 hetes apró kutyababa.
Cirbolya kedves, ölbe mászós, nagyon okos, tanulékony kutyus.
Mindenkit szeret, a gyerekeket is, igazi vidám kis bohóc. Nagyon szerethető kis jószág, hisz ő maga is csupa szeret és szeretetvágy! Van egy vicces szokása, ha kedveskedik vagy simit kér, két hátsó lábát hátra nyújtva, szinte hason csúszva smúzol.
A panziós években megtanulta a kutyákkal való együttélés szabályait. Barátságos, nyugodt, nem domináns, sosem keveredik harcba. A cicákkal szemben sem támadó, inkább jámbor.
Hamar megtanulta a kutyaajtó használatát, és szobatiszta. A pórázon szépen sétál. Nagyon csendes, maximum a tűzijátékot kommentálja pár vakkantással. Szobatiszta, a lakásban egyedül hagyva nem tesz kárt semmiben. Igényli a sok foglalkozást, mozgást, de ami a legfontosabb számára, hogy érezze, szeretik.
Az éjszakákat végig alussza, reggel a családdal kel fel.
Pórázon szépen közlekedik, tömegközlekedni és autózni szeret. Tanulni is szeret, olyannyira, hogy júniusban sikeres alapfokú engedelmességi vizsgát tett.
Nem válogat, átlagos fogyasztású, egészséges, jó kedélyű, hűséges és végtelenül szeretetteljes társa az embernek.
Olyan gazdit keres aki, szeretettel és türelemmel veszi körül és családtagnak tekinti.
Érdeklődni Cirbolyáról Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com e-mail címen.
külső képtárhttp://www.flickr.com/photos/allatesember/sets/72157641065654314/
videókhttps://youtu.be/s2WUc1JzLxg
hely:Budapest, panzió
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com